søndag 18. oktober 2009

Washington DC: Consider it Done paa Donovan House





I dag bor jeg paa et hotell som har en knapp paa telefonen for direktelinje til en service de kaller "Consider it Done". Da jeg testet ut knappen og spurte om de hadde noen hotellparaplyer vi kunne laane for aa gaa ut i poesregnet sa de at det hadde de dessverre ikke.

"Consider it Done" knappen virker altsaa rimelig ubrukelig.

Men de foerste nettene i Washington DC bodde vi paa et annent hotell som var langt fra ubrukelig. Selv uten en egen "Consider it Done" knapp, stilte Donovan House villig opp med store, groenne paraplyer som naa er i 90% av feriebildene vaare.

Men ikke bare det: Etter aa ha bestilt rommet gjennom - en for meg ny internettside - EasyToBook.com, og faatt en bra pris sammenlignet med andre hotellsider, regnet jeg ikke med aa faa noe annent enn det minste kottet i bygningen. Men da vi ankom i poesregnet en kveld ble vi moett med en hyggelig romoppgradering, blide resepsjonister og en fantastisk matopplevelse i hotellrestauranten.

Donovan House, et Thompson Hotel, er et trendy boutique hotell, som ligger paa Thomas Circle i sentrale Washington DC. Det er rundt 5-10 minutter aa gaa til baade The White House og det hyggelige spise- og shoppingomraadet Dupont Circle. Hotellet har ogsaa takterrasee med basseng og bar, og en moderne lobbybar med elektrisk peis, kul musikk og happy hour.

Det er allikevel den moderne hotellrestauranten Zentan, en asian-fusion perle med aapent kjoekken og masse levende lys, som virkelig trekker opp stemningen. Baade interioeret og maten kan minne om populaere Zuma og Roka i London. Det er ingen grunn til aa bevege seg noe som helst lengre naar man sjekker inn sent etter en slitsom flytur over dammen.

Ingen kommentarer: