lørdag 24. oktober 2009

London: Kunst for hobby-entusiaster

Forrige helg var det Washington DC. Neste helg er det Hong Kong. Denne helgen er det et pit stop i London. 

Og hva er det man absolutt proever aa rekke en helg i London? En frokost paa Daylesford Organic, en lunsj paa Aubaine, en tur rundt i Kings Road - og denne helgen - The Affordable Art Fair.

The Affordable Art Fair (AAF) arrangeres i Battersea Park i London to ganger i aaret, og det er det perfekte stedet aa dra for de som er lei av innrammede IKEA-plakater. AAF er som en stor messe, og massevis av London-gallerier stiller ut 'billig' samtidskunst. Dette er stedet aa dra for aa finne noe unikt - noe unikt som koster under 3000 pund (under rundt 27,000 kr). 

Men AAF er ogsaa et genialt alternativ til gallerirunder. I Oslo er det mange tilhengere av gallerirunde-soendager. I London er de aller fleste butikkene aapne paa soendager, saa gallerirunde-soendager er kanskje ikke like hot. AAF er heller stedet aa dra. Paa AAF, hvor 120 gallerier er representert, faar man veldig fort oversikt over galleriene i London, og til en viss grad Europa, og man kan lett plukke ut de man liker. Dette er kunst for hobby-entusiaster.

Tid: 22-25 October
Inngangsbillett: 12 pund for voksne

Ingen kommentarer: