lørdag 14. september 2013

London: Finn barnevakt i storbyen

Etter aa ha faatt barn, er vi ikke bare paa jakt etter feriedestinasjoner som er trygge og enkle med barn, men vi har ogsaa skjoent at det er ganske greit aa kunne ha mulighet til barnevakt i enkelte situasjoner.

I  hjembyen vaar London er dette ikke noe problem. Vi har funnet et byraa som vi er ekstremt fornoeyde med.

Byraaet Babyistters of Kensington and Chelsea tilbyr foreldre barnevaktbooking paa nett og mulighet til aa betale via PayPal. Paa nettsiden deres kan man lese om barnevaktene, inkludert referanser fra andre foreldre, se bilde av barnevaktene og hvilke dager de er ledige.

Barnevakt koster £10 per time, og jeg har hittil truffet fire av barnevaktene. Alle disse har hatt masse erfaring med barn, virket ansvarsfulle, hoeflige og hyggelige.

Jeg har naa anbefalt byraaet til andre venninner, og den foerste som har proevd det har ogsaa vaert kjempe fornoeyd med de hun har truffet.

Eieren av Babysitters of Kensington and Chelsea er selv i sent 20-aarene, og da jeg snakket med henne sa hun at de fleste barnevaktene er venners venner, venners soesken og venners kusiner.

Jeg kunne oenske jeg hadde kjent til lignende byraaer som jeg hadde hatt like stor tillit til i andre byer selv om det bare hadde vaert for aa kunne ta en tur ned i hotellbaren to timer mens datteren vaar sov en gang vi var paa reisefot.

1 kommentar:

Geir Isaksen sa...

Hei,

Lurte på om jeg kan bruke noen artikler du har skrevet om Maldivene.
Hvis ok, så gir jeg selvfølgelig link inn til din blog og oppgir deg som kilde.
Mvh Geir | info@wmr.no