søndag 5. mai 2013

Dubai: Feriere med baby

To kvelder maatte vi gaa midt under middagen for aa proeve aa dempe skrikingen fra vognen. Ingen netter fikk vi sovet mange timer i strekk, og det var aldri som tidligere noe problem aa rekke hotellfrokosten.

Men det var allikevel helt topp aa ha med en seks maaneder gammel baby til One & Only The Palm i februar. Vi var ikke de eneste med barn, men det var heller ikke like fullt av barnefamilier som det var paa soesterhotellet Royal Mirage.

Det var bare akkurat passe mange. Saa mange at det foeltes helt greit aa ha datteren vaar sovende i vognen ved siden av bordet vaart mens vi satt ute og spiste middag i hovedrestauranten, og om morgenen var hun ikke den eneste som trengte barnestol ved frokostbordet.

Hun boer ogsaa ha foelt seg veldig velkommen paa dette hotellet, som vi faktisk ikke forlot under oppholdet vaart i Dubai foruten om en kort baattur over til Royal Mirage

Det var saa fint paa The Palm at vi foelte ikke vi trengte aa se hele Dubai denne gangen. De var supre paa detaljer. Da vi ankom hotellet var det redd opp egen barneseng til datteren vaar, og hun hadde faatt sitt eget velkomstbrev, sin egen toalettmappe med baby toalettsaker og et kosedyr. Vi fikk ogsaa beskjed om at det var egen vaskeservice med babyvennlig vaskemiddel paa hotellet, og man kunne laaane diverse utstyr. Vi ba bare om en barnestol, og den fikk vi ha staaende paa rommet.

Det funket. Reise med barn til Dubai var helt topp.

Ingen kommentarer: