søndag 5. mai 2013

Dubai: Jakten paa et enestaaende hotell

Foer vi reiste til Dubai i februar var oekonomisjefen litt skeptisk til hva vi skulle ut med for hotell. Selv etter all informasjonen jeg hadde dyttet i ham om hotell i Dubai, hadde han ikke full forstaaelse for hva prisene laa paa. Men etter vi hadde vaert der et par dager var han helt med. Saa med at han spurte om mulighetene for aa komme tilbake i paasken da vi sjekket ut av One & Only The Palm.

One & Only The Palm ligger helt ytterst paa palmen med utsikt innover mot byen. Det er et super lekkert hotell med store rom - noen med egne basseng og noen hele villaer. Det er cabanaer til utleie rundt hotellets store basseng, og de var ikke akkurat billig, men ideelle for folk som maatte sjekke ut og ikke skulle fly foer kvelden, blant annent.

One & Only The Palm har tre restauranter, og to av de var barnevennlige. Den ene laa paa brygga og var ikke saa populaer blant hotellets egne gjester, men heller andre besoekende som kom for aa nyte spansk mat, lounge-stemning og en trendy setting. Vi var der et par ganger for en ettermiddagsdrink og noen tapasretter. Stort sett var vi allikevel i hovedrestauranten hvor det var mer romantisk stemning og mye levende lys ute.

Vaeret var supert. Servicen var bra. Omgivelsene var nydelige. Maten var topp. Det var ingen grunn til aa forlate hotellet til tross for gratis shuttle service til Atlantis, et kjoepesenter og soesterhotellet. Vi vil bare tilbake til The Palm. Bare for aa vaere akkurat der.






1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen takk for tips!!!! Elsker bloggen din!