tirsdag 1. februar 2011

London: Byens beste sportsbutikker

- Vi har en ny person vi kan legge til paa listen over serviceindustri personer vi liker

Oekonomisjefen kom hjem stor fornoeyd. Han hadde vaert paa sin foerste time med den lokale personlige treneren. Uken etter var han booket inn for en time i parken. Det eneste problemet var at det saa rimelig graatt ut den dagen utetreningen var paa programmet.

Jeg saa for meg at han skulle komme hjem gjennomvaat og 'ferdig' med trening for denne sesongen. Loesningen ble aa loepe ut i lunsjen, og kjoepe inn loepehansker, allvaersjakke og tykke loepesokker, saa oekonomisjefen kunne stille forberedt. Planen virket, og han er booket inn videre.

For andre i lignende krisesituasjoner, her er en liste over Londons sportsbutikker - faktisk ikke alltid like lett aa lokalisere:

Nike Town
Nike Town paa Oxford Circus er naermest en turistattraksjon i seg selv. Jeg har hatt gjester som har hatt denne butikken oeverst paa listen over det de ville se i London. Egentlig er det bare en stor sportsbutikk med bare Nike ting - men utvalget er bra hvis det er Nike ting man er paa jakt etter. De har det meste. Det eneste jeg savner er Nike Golf kolleksjonen.

Lillywhites
Jeg har tidligere lovet meg selv aa aldri gaa inn her igjen. Men den planen gikk rett ut. Lillywhites er en gigantisk Sports Direct sportsbutikk midt paa Picadilly Circus (se bildet), og selv om den virker uoversiktelig, noe umoderne og stappfull, saa har de ofte det man ser etter. Det er ogsaa stort sett alltid noe salg her. Jeg la merke til at noen Nike sko jeg saa paa Nike Town forrige uke var 10 pund rimeligere her i dag, for eksempel. Loepeavdelingen i sjette etasje er faktisk ganske grei.

Kings Road Sporting Club
I Kings Road, like ved Sloane Square stasjon, ligger det ogsaa en bra sportsbutikk, Kings Road Sporting Club. Den er mye mindre enn Lillywhites, men mye mer behagelig aa gaa i og virker mer moderne. Her har de ogsaa mitt favoritt treningsmerke Lululemon, og ellers er de ogsaa flinke til aa plukke ut bra varer.

Sweaty Betty
For jenter er Sweaty Betty butikkene helt geniale. Det er hit man gaar for stort utvalg av toeft treningstoey for loeping, tennis, yoga, pilates og svoemming. Denne typisk rosa kjeden har en rekke butikker i London - blant annent i Kings Road og i Soho.

Harrods
Varehuset Harrods i Knightsbridge har det meste - inkludert en relativt stor sportsavdeling. Harrods er spesielt bra for golfklaer. De har blant annent Lindeberg golfklaer for menn.

Ingen kommentarer: