mandag 21. mai 2012

Cap D'Antibes: Lunsj paa Eden Roc

Lunsj paa Eden Roc Grill
- Vi kommer vel ikke akkurat til aa renne ned doerene her

Det ble konklusjonen til oekonomisjefen etter aa ha betalt 13 euro for en flaskeoel og 44 euro for en cheeseburger paa Eden Roc Grill paa loerdag.

Det var midt under Cannes film festival, og en haug av papparazzi-fotografer laa klare paa berget bortenfor restauranten og i baater utenfor. Det var fullt av store yachter som hadde lagt til i bukten mellom Eden Roc og Cannes, og tenderbaater fraktet pentkledde mennesker til hotellets brygge.

Mange av de kom for aa spise lunsj i en maritim-setting paa Eden Roc Grill. Restauranten, som ligger ved siden av hotellets infinity basseng, har pene hagemoebler, og man faar litt foelelsen av aa vaere paa et fint skip naar man sitter der.

Menyen er ogsaa midt i blinken for lunsj. Vi ble glad for at det ikke var noe pretensioes meny, men heller typiske lunsjretter som club sandwich, salater og cheeseburger. Maten var faktisk helt super, og som gravid var det fantastisk aa endelig komme et sted hvor de skjoente betydningen av gjennomstekt kjoett.

Men man betaler litt ekstra for aa sitte med papparazzilinsene i nakken. Det gjoer at dette kanskje ikke er stedet man trenger aa lunsje hver dag i loepet av en Cap D'Antibes ferie, men Eden Roc er absolutt verdt et besoek hvis man liker kule restauranter og faar et kick av muligheten for kjendis-spotting.

Hotellet har to restauranter, og begge har store terasser som naermest henger over vannkanten. Eden Roc Grill er den mest uformelle, og den ligger paa samme nivaa som hotellbassenget. I etasjen over er Eden Roc Restaurant, som har en litt mer avansert meny. Her kunne man faatt Cote Du Beuf for to personer til 160 euro, for eksempel. Eden Roc Restaurant har ogsaa stilige utemoebler, men bordene dere er dekket med hvite duker, saa den er absolutt mer formell.

Jeg er helt enig med oekonomisjefen at vi antageligvis ikke kommer til aa renne ned doerene paa Eden Roc, men jeg bestiller gjerne bord igjen til neste gang vi skal ned. For meg er en fresh, opplevelseslunsj den beste oppskriften paa en knall ferie.

Heldigvis saa jeg at de hadde en pent, hvitmalt barnestol klar for neste gang vi kommer.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man spise her selv om man ikke bor på hotellet? Bestillte dere bor i forhånd?

Tine Cecilie Farstad sa...

Ja, man kan spise der uten aa bo paa hotellet. Jeg ringte og bestilte bord paa forhaand, og restauranten var full, saa tror det var noedvendig aa booke. God tur!