torsdag 24. mai 2012

Cannes: De beste barneklesbutikkene

Jeg har hørt at barn blir tidlig merkebevisste naa for tiden - og det er helt tydelig at dette stemmer. Jeg tror faktisk vaar kommende baby allerede har funnet sitt favorittmerke.

Etter en shoppingrunde i Cannes var det ikke tvil om hvor hun har lyst til aa handle sparkebukser fremover. Det er Tartine et Chocolat som gjelder.

Her er en liste over mine favoritt barneklesbutikker i Cannes:

Tartine et Chocolat
Dette franske barneklesmerke selges i babybutikken paa Harrods i London, men det var ekstra stas aa komme til butikken i Rue d'Antibes i Cannes. Tartine et Chocolat har ikke bare nydelige babyklaer, men ogsaa annent utstyr som kosedyrleker og ting til babyrommet. Dette er absolutt stedet aa kjøpe 'going home outfit' til sykehusbagen. Det er ikke akkurat billig, men det var en stor fryd aa handle der og det var egentlig bare aa slaa til med et par garderobeinvesteringer.

Jacadi
Jeg husket dette franske barneklesmerke fra jeg selv var liten, og de har veldig mye søtt til babyer ogsaa. Vi fant noen myke, gode kaninkosedyr, en body med brodert krave, en lyserosa kjole og en hvit dress med blaa sløyfe i butikken i Rue d'Antibes. Jacadi er ogsaa rimeligere enn Tartine et Chocolat, saa det kan virke som man gjør noen kupp til tross for at det ikke akkurat er snakk om 'gi-bort-pris'.

Bonpoint
Jeg kjenner til dette franske barneklesmerke fra London hvor de har flere butikker, inkludert en i factory outlet villagen Bicester. Det er kjent for aa vaere relativt dyrt, og de hadde et nydelig cashmere babyoutfit, for eksempel, til litt over 160 euro. Jeg synes noen av tingene er i litt spesielle farger, og butikken er litt mindre lyserosa enn Jacadi og Tartine et Chocolat. Bonpoint i Cannes ligger i Rue Commandant Andre, en gate mellom Rue d'Antibes og La Croisette.

Petit Bateau
Baade mannen min og jeg husker at vi hadde basic topper fra dette franske merket, som ogsaa er populaert i Norge, da vi var smaa. Det virker som Petit Bateau er stedet man gaar for aa kjøpe de mer essensielle barneklaerne som trøyer. Prisene var cirka de samme i euro som i pund, saa naa lønte det seg for oss aa handle i Cannes ogsaa. Vi plukket med oss noen trøyer med kraver - akkurat det babyen trenger under Tartine et Chocolat dressene sine.






Ingen kommentarer: