tirsdag 22. mai 2012

London: Ny Whole Foods ved Piccadilly Circus

Whole Foods ved Piccadilly Circus
- Jeg foeler meg veldig heldig

Det var den kommentaren broren min fikk av meg i dag morges i en tekstmelding. Resten av meldingen var bare et bilde av et kaketaarn.

Det var ikke et hvilket som helst kaketaarn heller. Det var tatt i den splitter nye matbutikken Whole Foods ved Piccadilly Circus. Den amerikanske kjeden har en del filialer i London naa, men det har hittil bare vaert en veldig stor en i Kensington High Street.

Naa fikk vi endelig vaar egen gigant Whole Foods ved jobben min. Jeg har talt ned dagene, og det var en herlig foelelse aa hoere gospelkorsang fra gaten da de aapnet klokken ni i dag morges.

De ansatte delte ut langstilkete roede roser, og det virket som butikken ble fylt av blide og spente kunder. Det var amerikanere som foek rundt og lette etter favorittproduktene sine og overivrige engelskmenn som fant diverse muligheter til aa bruke iPhone kameraene sine.

Whole Foods er rett og slett en veldig imponerende matbutikk. Varene ser unaturlig delikate ut, og det er et sted det er lett aa trives.

Jeg ble saa glad for at den endelig hadde aapnet at jeg var innom to ganger bare i dag. Den medbragte frokostyoghurten ble fort byttet ut med en potte med frisk frukt, korn og naturlig yoghurt. Senere paa dagen var det tid for litt Pure Happiness - ikke bare en foelelse, men ogsaa en smoothie.

Det var paa det stadiet at det nesten virket som en god ide aa kjoepe med seg noen av de nye Whole Foods Piccadilly Circus suvenirene som glass, kopper og vannflasker.

Men det er ikke den slags suvenirer matglade turister kommer til aa vaere paa jakt etter. Naar vi har hatt besoek av folk som liker aa lage mat, har vi dratt til Whole Foods i Kensington for det blir da en artig attraksjon. Gjester har kjoept med seg tepakker, krydder, spennende salt og lignende.

Naa blir det enda lettere for turister i London aa faa tilgang til matsuvenirer og Whole Foods opplevelsen. Whole Foods i Glasshouse Street ved Piccadilly Circus ligger rett av Regent Street, en av byens stoerste handlegater.

Butikken har ogsaa en kafe del i andre etasje, en kaffe- og smoothiebar, salatbar, bakevarer, varmmat og sushi. Paa jakt etter toerrvarer eller en enkel og lett lunsj? Whole Foods kan vaere et bra sted aa stoppe for en lett dose med 'ren lykke'.



1 kommentar:

Anonym sa...

Best Blackjack App Real Money 2021 카지노 카지노 leovegas leovegas leovegas leovegas 5946Poker 247 Online Casino - Win or lose - TonyBet