søndag 12. februar 2012

London: Opera i hovedstaden

Da jeg var paa en Mario Testino utstilling for noen aar siden minnet køen inn om Disneyland. Da jeg prøvde aa faa tak i billetter til en ballet paa operahuset i vaar minnet paagangen paa billetter om en Take That konsert.

Noen ganger er det lett aa feilberegne interessen for arrangementer man ikke selv stadig drar paa. Operahuset er klart et slikt tilfelle for meg.

Jeg har vaert paa operahuset i Covent Garden i London bare en gang før, og i julen tenkte vi at det hadde vaert hyggelig aa gaa aa se Nøtteknekkeren der.

Vi tenkte ballet paa hovedscenen og et glass champagne i pausen i baren med utsikt utover kjente Apple Market ville vaert den perfekte romjulsaktiviteten. Det tenkte vi fem maaneder for sent. Billettene hadde blitt lagt ut i juli, og det var ikke akkurat lett aa ta det paa sparket.

Jeg fant ut at jeg heller skulle vaere lur og skrive ned datoen billettene til en Alice in Wonderland ballet skulle legges ut i vinter. Jeg lagret det i kalenderen, men da dagen kom denne uken tenkte jeg at det ikke hastet saa veldig og ringte dagen etter billettene var lagt ut. Der tok jeg feil igjen.

Da jeg ringte var praktisk talt alle billettene utsolgt til alle 10 Alice in Wonderland forestillingene i mars og april. Det eneste som var igjen var enkeltbilletter her og der, og to billetter ved siden av hverandre til en dato. Disse to hadde visst blitt lagt ut igjen, men de var for akkurat den dagen vi ikke kunne.

Jeg ble anbefalt aa ringe tilbake i midten av mars ettersom det kan vaere andre billetter som blir returnert og lagt ut igjen til salg.

Vi faar prøve igjen da, eller sette opp en ny dato i kalenderen naar det kommer noe annent interessant paa programmet. Hvis jeg ikke greier det neste gang heller faar vi kanskje melde oss inn i venneforeningen til operahuset for aa faa sjansen til aa kjøpe billetter før de blir lagt ut til salgs for alle.

Muligens en noe drastisk beslutning for aa faa gaa paa en ballet, men jeg liker ikke aa tape. Ikke i billettkjøping heller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! Kanskje vi snart får litt tips om steder osv det er greit å reise med barn?

Anonym sa...

GRATULERE !

Fin blogg du har !

Olaf med jentene.

Tine Cecilie Farstad sa...

Takk for hyggelige gratulasjoner. Ja, naa blir det sikkert mer paa bloggen om reise med barn fremover. Vi har allerede begynt aa tenke ut neste aars ferier med baby i baeresele!

Tine