torsdag 2. februar 2012

Paris: Best for steak frites

Luxe-guiden hevder den er best. Hotellconciergen hevder den er best. Le Relais de l'Entrecote, eller gjerne bare l'Entrecote, er tydelig stedet aa gaa for steak frites i Paris. De har en lang tradisjon med aa servere steak frites i sine restauranter i Saint Germain, Montparnasse og sjette arrondissement.

Det er en ting paa menyen. Dette er stedet man gaar for grønn salat til forrett og biff til hovedrett. Klassisk fransk biff servert med pommes frites og biffsaus.

Restauranten ser ogsaa ut som et typisk fransk brasserie - akkurat det man forventer aa se i Paris. Det eneste man kanskje ikke forventer er kø. Man kan ikke forhaandsbestille bord paa l'Entrecote, saa man maa regne med noe ventetid.

Men etter alt researchet jeg har gjort for aa vaere sikre paa at vi skulle faa en bra steak frites i Paris neste gang vi drar, er jeg faktisk litt skuffet. Den eneste grunnen til at jeg er skuffet er at jeg allerede vet at vi elsker l'Entrecote.

Det er visstnok samme familie som har restaurantene Le Relais de Venise l'Entrecote. Le Relais de Venise, som har en restaurant i Paris i 17ende arrondissement, har to filialer i London, og økonomisjefen var enig med meg i at vi heller hopper i en taxi til Marylebone enn aa ta toget til Paris for aa spise paa l'Entrecote. Vi føler vi allerede vet hvor bra det er, saa naar vi skal til Paris maa vi nesten variere litt mer i steak frites restaurantvalget. Jakten fortsetter.

Ingen kommentarer: