mandag 30. januar 2012

Paris: Restauranter for helgeturen

Vi hadde de perfekte vennnene paa besøk i dag. De er ofte i Paris, og det var akkurat den byen vi var paa jakt etter nye tips for. Forrige gang vi tok toget under kanalen ble det lunsj paa Hotel Costes og et stopp paa Cafe Marly. Jeg vet ikke om vi greier aa laa vaere aa ta middag eller lunsj paa super tøffe Hotel Costes igjen, men naa har vi iallfall noen flere alternativer.

Ralph's
I 2010 aapnet Ralph Lauren en amerikansk restaurant i sin da nye butikk i Saint Germain omraadet i Paris. Ralph's haar faatt bra kritikker, og rykte er at dette er et kult sted aa spise - spesielt i bakhagen naar det er varmt.  De serverer lunsj, afternoon tea og middag.

La Rotonde
Vennene vaare hadde blitt anbefalt dette typisk franske brasseriet paa hotellet de bodde paa, og i gaten restauranten ligger i er det en rekke spisesteder. La Rotonde var et hyggelig sted aa sitte paa fortauet og se paa livet.

Mandarin Oriental Paris
Det nye luksushotellet Mandarin Oriental i Paris aapnet i fjor og ligger rett ved Hotel Costes i shoppinggaten Rue Saint Honore. Bakgaarden her er visst et genialt sted for et stopp. Vennene vaare, som allerede har vaert her mye ettersom en av de jobber for hotellkjeden, anbefalte oss og iallfall dra hit for afternoon tea eller en drink.

Ingen kommentarer: