mandag 12. oktober 2009

Athen: VIPs velger Grand Resort Lagonissi


Athen blir sjelden nevnt i samme setning som trenddestinasjoner som St Tropez og Ibiza. Men det er ett hotell, soer for hovedstaden, som iallfall blir nevnt i samme setning - saerlig naar det er snakk om pris. 

Grand Resort Lagonissi, 40 minutter fra Athen sentrum, er i foelge diverse artikler det hotellet kjendisene velger. Det store, moderne feriekomplekset, del av The Leading Hotels of the World, ligger paa en halvoey, og passer fint inn i terrenget. Det ser frodigere ut i omraadet enn enkelte andre steder soer for Athen, og hotellet har en stor terrasse med fantastisk utsikt. 

Mange TripAdvisor turister gir allikevel ikke stedet full-score. Det er nemlig ikke et rimelig sted aa bo. Selv inngangen ser dyr ut. Men det dyreste er den store suiten - visstnok et av de mest eksklusive hotellrommene i verden. 

The Royal Villa paa Grand Resort Lagonissi har eget innendoers- og utendoersbasseng, privat strand, privat marina og alle mulig tenkelige fasiliteter. Den 410 kvadratmeter store suiten har ogsaa piano, og, kanskje mer imponerende, en pianist som er tilgjengelig naar gjestene oensker. 
Reiseblader skriver at dette er rommet man maa "krangle om" - krangle om med stjerner som Leonardo og Mel. 

Ingen kommentarer: