lørdag 1. august 2009

London: En groenn overraskelse

Naar man ligger hjemme med influensa-symtomer og en pakke Tamiflu, er det lite som skal til for aa skape litt spenning i hverdagen. I gaar var det groennsaksboksen som ble det store lyspunktet.

Hver fredag kommer det en salatboks med syv oekologiske groennsaker paa doeren - alle er i sesong, gjerne uten innpakking og stort sett hentet rett fra gaardene rundt London.

Det trenger ikke vaere en overraskelse hva som kommer for det kan sjekkes paa nettet i forkant, men naar man foeler seg som en groennsak selv blir det fort litt mindre viktig aa planlegge maaltider.

Gaarsdagens boks var ikke som alle andre bokser. En pakke Heirloom Tomatoes (se bildet) skapte stor glede. En ser ut som en forvokst oliven og en annen ser ut som en mini vannmelon. Alle er ulike fargenyanser og fasonger. "Er det saann tomater skal se ut?" tenker man.

Det er det som er saa fantastisk med Able & Cole. Selskapet leverer ukentlige frukt og groennsaksbokser - oekologiske varer som smaker kjempe godt og utfordrer oppskrifts-utvalget. For 10 pund i uken har vi laert hvordan en persillerot ser ut og hvordan man tilbreder ferske artisjokkhjerter. 

Hvis man ikke allerede gleder seg til aa komme hjem fra jobben en fredag, saa gjoer man det iallfall med en Able & Cole groennsaks-boks.


Ingen kommentarer: