tirsdag 9. juni 2009

New York: 'Chamber' med beliggenhet og stil






"Saa du proever aa hinte om at kjaeresten din boer se paa diamanter?" Det var kommentaren jeg fikk da jeg fortalte folk hvilket hotell jeg hadde booket i New York. Midtown-hotellet Chambers viste seg nemlig aa ligge veldig strategisk til for de kjente gullsmedene Tiffany's og Harry Winston. Utsikten fra rommet var faktisk rett mot et svaert Harry Winston skilt.

Men selv om jeg nylig hadde lest boken "Chasing Harry Winston", saa var det ikke dette som gjorde beliggenheten til Chambers saa fenomenal. Det stilige design-hotellet ligger paa 56st og 5th Avenue - midt mellom alle kjente butikker og masse hoeye skyskrapere.

Mange av de andre toeffe hotellene i denne stilen ligger i mer hippe omraader som Meatpacking, Soho, Tribeca eller paa Lower East side - og romprisene kan fort vaere rimelig hoeye. De andre omraadene er kanskje de stedene vi spiser mest ute i og de stedene vi elsker aa dra til, men det kan allikevel vaere helt ideelt og heller ha 'base' i et sentralt Midtown hotell - spesielt hvis man er en 'rookie' eller nybegynner-turist.

Romprisene paa Chambers, et hotell som ogsaa er i Mr & Mrs Smith hotellserien, er heller ikke noe aa klage paa. Jeg saa nylig et tilbud paa 141 pund per natt. Det er ikke daarlig for Manhatten hoteller. Saerlig ikke for et hotellrom med uber-moderne moebler, glasspult med 'doodle' papirrull, bred parkett, betong-baderomsgulv, full-stoerrelse Red Flower shampo og balsam og synlige roer i taket. I tillegg stiller Chambers med gratis flaskevann og sjokolade paa nattbordet hver kveld og frokost med bagels, croissanter, juice, kaffe og te i bar-delen.

Til tross for den veldig gode 'dealen', er Chambers ogsaa stedet aa bo hvis man vil skeie ut og leter etter rom med balkong. Det er ikke ofte man finner dette midt i Manhatten. Men det kan anbefales aa sjekke ut Chambers - samme om man er 'Chasing Harry Winston' eller ikke.

Ingen kommentarer: