fredag 26. juni 2009

London: Aa tjene penger

Det er ingen grunn til aa kjoepe noe til full pris. Saerlig ikke i London. Salget har startet og det er bedre enn noen gang foer. 

I dag oppdaget jeg at Marc Jacobs i Mount Street i Mayfair har 70% avslag paa dame, herre og barneklaer og alle sko. Men det staar ingen skilt noe sted. Vesker og solbriller er dessverre ikke paa salg her, men ikke fortvil. Harvey Nichols har 50% rabatt paa Marc Jacobs og Marc By Marc Jacobs vesker.

Marc By Marc Jacobs butikken, som ogsaa ligger i Mount Street, har ikke salg - bare et par sko-modeller paa 70%. Men butikkassistenten hevdet at Marc By Marc Jacobs aldri har salg paa klaer i sine egne butikker. 

Det er derimot ikke det samme naar det gjelder varehus. Hele Marc By Marc Jacobs sommerkolleksjonen  er paa halvpris paa Harvey Nichols.

Neste begivenhet er aapningen av Harrods salget i morgen. Det er det siste vi venter paa naa foer sommerferien. Det er her alle parfymene blir kjoept inn for gaveeskene er gjerne paa halvpris. Men for alle Harrods-kort medlemmer gjelder det aa vente til 4-5. juli helgen - da er det nemlig 10% ekstra rabatt.

Det er naa man faktisk tjener paa aa ta turen til London. 

Ingen kommentarer: