søndag 31. mai 2009

Salg: Finn de beste prisene

Naar man planlegger sommerferie i skoleferie-maanedene, er det lett aa tenke at det er umulig aa finne bra priser paa hotell og reiser. Men dette er ikke lenger tilfelle. Finanskrise er topp.

Her er noen av de beste tipsene:

The Leading Hotels of the World 
Hotellsamlingen Leading Hotels of the World tilbyr 30% rabatt paa luksurioese og stilige hoteller i hele verden i sommer - disse hotellplukkerne kan man stole paa. Tilbudsprisene i Europa, hvor 68 hoteller deltar, er inkludert frokost. I USA er det 30 hoteller i New York, Miami, Boston, Palm Beach og New Orleans som er med i salget. Tilbudet gjelder til 7. september. 

Morgans Hotel Group
Noen av de toeffeste hotellene i London er designhotellene Sanderson og St Martins Lane. Romprisene har ofte ligget paa 3000kr + men i sommer kjoerer hotellene et kampanjetilbud for rom og to gratis cocktails (de uberkule hotellbarene er verdt aa gaa paa selv om man ikke bor paa hotellene). St Martins Lane - fra 195 pund. Sanderson - fra 215 pund. Tilbudet gjelder frem til 6. september - promotion code PKEUWD.

Virgin Atlantic 
Virgin Atlantic, Richard Bransons flyselskap som flyr fra London til ulike destinasjoner i USA, Afrika, Asia og Australia, feirer 25 aar i aar og hver uke har de et nytt flytilbud. Dette er perfekt for impuls-reisende eller de som bare har flaks og finner sitt droemme-reisemaal til en billig penge. Tilbudene er bare annonsert paa UK siden til Virgin Atlantic - saa pass paa at du trykker paa boksen i hoeyre hjoernet og velger 'United Kingdom site'.  SAS er en av samarbeidsparnerne til Virgin.

Men ikke glem at finanskrise ogsaa gjoer at det er perfekt aa bare spoerre hotellene direkte om aa faa en bra deal. Noen ganger er de villig til aa slenge paa en gratis frokost eller lignende mens andre ganger er det mye bedre aa sjekke hvilke tilbud ulike reisebyraa har forhandlet frem. 

Ingen kommentarer: