tirsdag 19. mai 2009

New York: Hoteller med stoerrelse


For to aar siden var det en stor skuffelse aa komme til Sheraton New York Hotel & Towers. Mens andre kjente bodde paa W hotellet paa Lexington Avenue og koste seg med Bliss produkter, satt jeg paa et slitent rom paa Sheraton uten balsam og med hotellets egne 'skjoennhetsprodukter'. Det virket som det var liten grunn til aa se frem til et nytt opphold.

Men utrolig nok har det vaert mye bedre enn forventet (se bildet). Sheraton hotellet i 7th Avenue/52nd Street i Midtown er et av de stoerste hotellene paa Manhattan og det ligger sentralt for 5th Avenue shopping, museum og Central Park. Det er mulig aa faa veldig bra priser her og hvis man er paa jakt etter et stort, sentralt hotell er det faktisk ikke et saa grusomt alternativ som jeg trodde for noen dager siden. Lobbybaren er nyoppusset og tilbyr naa gratis internett; rommene har helt grei standard; og best av alt - hotellsaapene er byttet ut med produkter fra serien 'Shine by Bliss'. 

Uansett, jeg foretrekker fortsatt Hilton hotellet ved siden av, men det pleier aa vaere dyrere aa bo der. Rommene er finere og concierge-desken paa Hilton blir ofte regnet som den beste i byen. 

Ellers har en venninne nylig reservert rom paa Grand Hyatt paa Grand Central. Dette er ogsaa et stort hotell med over 1,000 rom som ligger paa 42nd Street mellom Lexington og Park. Beliggenheten er helt perfekt for New York Fashion Week og Bryant Park og business frokostmoeter - togene fra Conneticut, hvor mange som jobber paa Manhattan bor, kommer inn paa Grand Central.  Men det er heller ikke langt til turistattraksjoner som Empire State Building paa 34th Street, en bra Sephora paa 42nd og Madison og shopping i Fifth Avenue. Mange av de kjente butikkene i 5th Avenue ligger mer mellom 50th-65th Street, men paa hjoernet av 42nd og Fifth Avenue ligger Zara og H&M, for eksempel. 

Ingen kommentarer: