mandag 18. mai 2009

London: Terminal 5

Noen ganger er det ekstra bra at man trives paa terminal 5 paa Heathrow. Saerlig naar man ser at man har kjoert "Yes, Man" strategien litt for mange ganger og begynner aa kjenne igjen bag drop damene i skranken. 

Mens folkehelten Rybak touchet ned paa Gardemoen i gaar, landet vi heller paa Heathrow - og aatte timer senere sitter jeg her igjen. Det fine er at terminal 5 - den nye British Airways terminalen som foerst ble sett paa som en tragedie da den aapnet i fjor - er kanskje en av de fineste flyplassene i verden. Naa blir det sagt at det nye kjoepesenteret Westfield i London og terminal 5 paa Heathrow er det de lokale kan vaere virkelig stolte av. To flotte designprosjekter med stil. 

Terminal 5 er best for baade shopping og mat. Gordon Ramsay's Plane Food er det Londoners kaller 'a treat' og for under 200kr kan man spise en herlig fiskekake eller risotto middag (de rettene det er kjappest aa lage) hos kjendiskokken. 

Det er vanskelig aa finne informasjon paa internett om merkene som selges paa terminal, men tax free avdelingen her er stor og har bedre utvalg enn de andre terminalene. Her er en liste over sminke/skjoennhetsprodukter som det kan loenne seg aa kjoepe paa flyplassen istedet for i byen: 

Benefit Cosmetics
Bliss
Bobbi Brown
Dr Haushka
Dr Sebagh
Jo Malone
Kiehl's
MAC
Molton Brown
Shu Umeura
... og alle de mer vanlige kosmetikkmerkene

Ingen kommentarer: