tirsdag 5. januar 2010

Las Vegas: Turen fra Phoenix

Naar man sjekker priser for flyreiser til Las Vegas, blir man fort sjokkert. Det er faa direkte flyvninger fra Europa, og lite konkurranse. For et halvt aar siden var det faktisk bare Virgin Atlantic som floey direkte fra London (Gatwick) til Las Vegas. I oktober tok British Airways opp konkurransen med sin nye rute fra London (Heathrow) til Las Vegas.

Men prisene er fortsatt relativt hoeye for reise til en typisk langhelg-destinasjon som Las Vegas. Denne reisen er derfor genial aa kombinere med en annen storby. Den mest typiske ruten er via Los Angeles, som ligger rundt fem timer i bil fra Las Vegas.

Det mindre kjente - men like bra - alternativet er aa fly til Phoenix, Arizona, som ogsaa ligger rundt fem timer i bil fra Las Vegas. Etter noen dager med golf i Scottsdale, et av de kjente golfomraadene i Phoenix, kan det passe bra med en biltur gjennom oerkenen til Las Vegas.

Noen hevder de tar denne turen paa tre og en halv time, men fire timer skal vaere mer vanlig - og fem timer er mer realistisk naar ferietrafikken lager kork over den kjente demningen Hoover Dam.

Rute:
Velg den diagonale veien fra Phoenix til Las Vegas: i-60 gjennom Sun City og videre paa 93 forbi Hoover Dam. Ta Flamingo Road exiten fra 515, forlengelsen av 93, inn mot Las Vegas for en av de korteste veiene til stripen - Las Vegas Boulevard.



Ingen kommentarer: