søndag 24. januar 2010

Las Vegas: Show for alle

Det sies ofte at amerikanere fort kan slenge seg paa bakken eller holde paa en 'skadet' kroppsdel hvis de blir utsatt for en liten ulykke. Men da en full rulletrapp braastoppet paa vei ut av O teateret paa Bellagio (se bildet) i Las Vegas var det ingen som klaget. Alle saa ut til aa fortsatt vaere i ekstase over det de nettopp hadde sett.

Cirque du Soleil showet O er nemlig noe aa vaere virkelig begeistret over. Det er en grunn til at utrolig mange som har vaert i byen hevder at dette er det beste showet aa gaa paa. Man kommer ut av salen etter 1.5 timer med intens underholdning og tenker at dette er det flotteste man noen gang har sett.

O er ikke et hvilket som helst Cirque du Soleil show. Det er et vannshow, og den gigantiske scenen forandrer seg hele tiden - noen ganger er det dypt vann, andre ganger er det langgrunt og ellers er det en helt alminnelig scene. Denne Cirque du Soleil twisten gjoer at showet passer for alle - samme om man er turnentusiast eller ikke. Stupingen ser ut til aa vaere paa olympisk nivaa, og det hele er vannvittig flott satt sammen med en haug av folk paa scenen nesten hele tiden og masse aktivitet.

Til tross for at Varekai, Cirque du Soleil showet som vises i Royal Albert Hall i London i vinter, er regnet for aa vaere veldig bra, var det litt skuffende aa se dette etter O. Det er ikke noe galt med Varekai - det er ogsaa veldig underholdene og finalenummeret er fantastisk - men O er bare enda bedre, enda mer imponerende aa se paa.

Cirque du Soleil i Las Vegas
Det er naermest et must aa gaa paa et Cirque du Soleil show i underholdningsbyen Las Vegas, og det er veldig mange aa velge mellom. O paa Bellagio og Le Reve paa Wynn regnes ofte for aa vaere blant de beste. Det loenner seg aa forhaandsbestille billetter paa nettet (proev hotellenes egne nettsider eller TicketMaster, og husk aa hente billettene god tid i forveien. Billettprisene ligger gjerne paa $100+

Ingen kommentarer: