søndag 17. januar 2010

Phoenix: Byens beste shopping


Hvis man leser shoppingseksjonen i en vanlig guidebok, staar det ofte en liste over gjenstander man maa ta med seg hjem fra reisen - ting som tekstiler, tepper og soelv.

Etter Phoenix turen kom vi hjem med alt annent enn tepper og soelv. Vi kom hjem med 75 golfballer. Phoenix er nemlig stedet aa kjoepe alt golf relatert.

Dette er ikke en hvilken som helst golfdestinasjon. Det er en himmelsk bra golfshopping destinasjon. PGA Superstore i Scottsdale, som skal vaere en av verdens stoerste golfbutikker, hevder at de skal gjoere golf og tennis billigere - og det gjorde de iallfall for oss.

Selv etter et par timer der inne, kan man komme ut med mange poser, men fortsatt vaere litt engstelig for at man ikke har 'tjent nok penger' - gjort nok kupp.

Jeg gaar fortsatt og tenker paa noen sorte og hvite Callaway sko som virkelig hadde satt prikken over i'n paa den nye Nike Golf garderoben. Naar ellers ser man en gigantisk kolleksjon av toeffe kvinne golfklaer, sko og staesj?

Naa gaar jeg bare og haaaper paa at vi skal paa ferie til Naples, Florida snart. I desember aapnet det nemlig en ny PGA Superstore der ogsaa.

Andre shoppingsteder i Phoenix:
Stort, hyggelig shoppingomraade med blant annent designervarehuset Saks Fifth Avenue, Ralph Lauren, MAC, Macy's og BCBG Maxmazria.

Nytt senter i nord Scottsdale, og butikkene som har aapnet hittil inkluderer Apple og H&M.

Designervarehuset Barney's, som aapnet i oktober 2009, ligger i utkanten av Old Town Scottsdale, og har eget parkeringshus.

Ingen kommentarer: