torsdag 28. januar 2010

Grenada: De beste reisetipsene



Man skulle kanskje tro at det er vanskelig aa bli starstruck av aa moete en hotelleier. Men naar man sitter paa en relativt tom strandbar paa en hvit strand i Karibien skal det ikke saa mye til.

Vi synes iallfall det var veldig stas at den britiske hotellkongen Peter De Savary plutselig kom bort og hilste paa oss. Det skal sies at vi var paa nettopp hans hotell. Men aa faa oeytips fra mannen som mange briter assossierer med Grenada var mer enn imponerende.

Peter De Savary er en britisk entreprenoer og eiendomsutvikler. Han har tre prosjekter paa Grenada - en havne village, Port Louis, et stilig hotell, Mount Cinnamon, og en enebolig som leies ut til bryllup og kjendiser paa jakt etter et 'hideaway'.

Dette var definitivt rette person aa faa reisetips av.

The Beach House Restaurant
The Beach House er stedet aa gaa for en mer up-scale middag (se bildene). Hvite duker og hvit-trukne stoler gjoer restauranten litt halv-formell, men strand beliggenhet og hvitt treverk gjoer stedet allikevel veldig karibisk. Vi booket bord for samme kvelden, og baade hummeren og biffen var super.

Coconut Beach
Fransk-kreolske Coconut Beach ligger paa Grand Anse Beach, som ligger rett vest for hovedstaden St George's og er regnet som en av de lekreste strendene i Karibien. Den fargerike restauranten paa stranden blir hyppig anbefalt for baade lunsj og middag paa grunn av sjarm og god mat.

Savvy's
Peter De Savary's egen Mount Cinnamon restaurant, som serverer britisk-karibisk gastropub mat, har super utsikt over Grand Anse Beach og St George's bukten.

La Luna
La Luna er ett av de dyre strandhotellene paa Grenada, og stedet kan se litt asiatisk ut. Restauranten skal vaere spesielt bra for lunsj - hvis man vil se noe av stranden og omraadet - og man kan ogsaa ta med badetoey.

Ingen kommentarer: