onsdag 20. januar 2010

Las Vegas: De beste lunsjrestaurantene



I Las Vegas er alt lagt opp til at man ikke skal vite hvilken tid paa doegnet det er. Man kan sitte paa black jack bordet klokken fire om natten og tenke at det er midt paa dagen. Det er fullt av folk, lyst, og barene er aapne. Alt for aa holde spillingen gaaende.

Selv berg og dalbanene paa New York, New York kjoerer til elleve om kvelden.

Den eneste tiden av doegnet ting ikke er aapent er faktisk midt paa dagen. Det vil si de toeffe restaurantene er ofte ikke aapne midt paa dagen.

Det gjoer at man maa vite hvor man skal gaa - og det enkleste er aa holde seg til St Marks Square paa The Venetian, plassen ved Fontana di Trevi i the Forum Shops paa Ceasars eller velge en restaurant med utsikt over fontenene paa Bellagio.

Det er vanskelig aa vaere i Las Vegas uten aa komme borti en Wolfgang Puck restaurant. Denne lokale kjendiskokken har en haug av restauranter paa stripen, og Spago ved Trevi fontenen er stedet aa gaa for en stenbakt pizza og oel ved lunsjtider. Det er lett aa forhaandsbestille bord paa Open Table - be om aa faa sitte 'ute' paa plassen under den blaamalte himmelen. Wolfgang Puck's Postrio paa St Mark's Square har ogsaa 'ute-inne' servering paa plassen, og er like populaer ved lunsjtider. Uten forhaandsbestilling kan man regne med aa staa litt i koe.

Denne uformelle, men trivelige, italienske restauranten paa St Mark's Square var lunsjfavoritten til conciergen paa Wynn. Og det er lett aa skjoenne hvorfor. Man har super utsikt over plassen og faar med seg underholdningen mens man nyter en enkel pastarett. Restauranten ved siden, Carnevino som er drevet av samme restaurant gruppe, er hakket dyrere og mer fancy, men har ogsaa 'ute-inne' servering. Det er ofte 10-15 minutter ventetid for lunsjbord paa plassen.

Terassen til Todd English er helt klart 'the place to be'. Koen utenfor er lang, og man kan bare tenke seg hvor toeft det er aa kapre et bord ute ved fontenene. Italienske Olives kan se ut til aa vaere den mest populaere restauranten paa Bellagio, og terrassen med varmelamper fyller seg opp aaret rundt.

Denne franske Pariser bistroen ser alltid full ut til lunsj, og er ofte anbefalt. Man har topp utsikt mot Bellagio fontenene, og det er mange bord ute. Perfekt for en sommerdag. Men problemet er at man ikke kan forhaandsbestille utebordene. De er first come, first served.

Ingen kommentarer: