torsdag 28. januar 2010

Grenada: Stilig hotell paa oeyas beste strand







I dag har oekonomisjefen "fightet en maur" som proevde aa komme seg oppi strandvesken. Livet er toeft paa Grenada.

En uke i Karibien er noe for seg selv. Det er den ferietypen som passer for en vanlig person med et normalt hektisk liv, som bare for en gang skyld har lyst til aa ha muligheten til aa lese ferdig en bok paa under 48 timer.

Men en uke paa ett topp hotell, som Mount Cinnamon paa Grenada, er noe virkelig unikt. Her kan man virkelig fokusere paa boken eller hva naa enn annent man maatte oenske. Alt annent blir ordnet av de ansatte. Man blir utstyrt med en lokal mobiltelefon, og alle beskjeder kommer gjennom denne nette saken - og alle beskjedene er fra ansatte man kan navnet paa ettersom de haandhilser paa hotellgjestene.

Den veldig personlige servicen skal gjoere at folk skal foele seg hjemme her. Og for noen foeler de seg kanskje mer enn hjemme. Vi har iallfall stoerre leilighet her enn i London, og sengen, som vi har lest at noen gjester har spurt om aa faa shippet hjem etter oppholdet, er ti ganger bedre aa ligge i enn noe annent vi har hatt foer.

Men det er ikke bare sengen som gjoer at man faar lyst til aa flytte inn paa Mount Cinnamon. Alle de 21 rommene har innebygde terrasser med fargerike pynteputer og sjoeutsikt. I tillegg er kjoeleskapet rimelig kult - groent og fra Smeg, og badene, som det er to av paa et standard rom, er i like knalle farger med gigantiske dusjer.

Akkurat naa, i starten paa hoeysesongen som gaar fra desember til mai, virker det som det er en rekke pensjonister som bor her. De store rommene trekker antageligvis folk som vil paa lange ferier, og kanskje ikke spise ute hver dag.

Det er ikke helt vaar plan. Det er ingen grunn til aa motstaa fristelsen av en lunsj-burger eller en ettermiddags pina colada paa hotellets strandbar rett ned bakken paa Grand Anse Beach. Og naar kvelden kommer stiller vi gjerne opp paa terassen paa Mount Cinnamon's Savvy's - eller proever ut lokale favoritter som den vennlige kjendis-eieren Peter Da Savary tipset oss om.


Ingen kommentarer: