mandag 1. februar 2010

Grenada: Jakten paa et bord under palmen




"We're so far off the list that the list doesn't even exist to us"

Det var det oekonomisjefen konkluderte med da vi ble sittende paa helt feil bord paa soendagsbarbecue paa The Acquarium Restaurant i dag. Vi var rett og slett ikke veldig langt oppe paa rangstigen naar det gjaldt bordfordelingen paa denne uber-populaere soendags sammenkomsten.

The Acquarium er ikke et sted man vanligvis ville trodd man trengte aa forhaandsbestille bord. Det er en stor strandrestaurant i en av buktene soer for St George's.

Men paa soendager er det ikke en gang et alternativ aa satse paa at man kan dukke opp uten aa finne navnet sitt paa listen. Grillingsbrunsjen, som aapner klokken 12.00, er veldig populaer, og det er bordene ute paa plattingen paa stranden som er sjefsbordene.

Vi ble sittende lengre inn i lokalet der terrassen er under tak, og det var latterlig skuffende aa se at vi hadde null sjanse til aa kapre droemmebordet under palmen. Vi var faktisk selv ikke bra nok til aa faa sitte inntil rekkverket paa den innebygde terrasse delen.

The Acquarium imponerte allikevel med live reggae band, god stemning, ypperlig utsikt og fantastisk grillmat (de gaar visst ofte tom for hummer ved ett tiden).

Men det er egentlig litt overraskende at man gaar ut med en god foelelse. Saerlig naar man foerst blir bedt om aa vente 20 minutter foer man faar utdelt meny, og deretter maa vente 1 time og 10 minutter paa aa faa mat.

Det var bare aa glemme aa ta en ekstra drink i den koselige utebaren iallfall. I dette slow mo tempoet er det greit aa komme seg ut naar man kan.

Ingen kommentarer: