onsdag 17. februar 2010

Singapore: Lunsj paa Iggy's

I dag kom jeg hjem til en ny levering av Luxe guider fra Amazon. Jeg hadde bestilt Tokyo, Singapore og Sydney for aa planlegge april-programmet, og det er alltid like spennende aa skumme gjennom de kart-lignende guideboekene som er fulle av bra tips fra lokale.

I Singapore guideboken la jeg merke til at et av stedene de anbefaler til lunsj er Iggy's . Og det er absolutt ikke et daarlig sted. Men dette er ikke stedet aa gaa for en vill lunsj med en vennegjeng en loerdags formiddag.

Iggy's er regnet som en veldig eksklusiv, asiatisk restaurant, som ligger midt inni et hotell. Det virker som en kjellerrestaurant uten at det er det, og det er ingen vinduer og lavt stoeynivaa.

Grunnen til at den er kul er at man naermest faar intrykk av at man sitter hjemme i stuen hos noen, og hele stedet er uber-asiatisk med enkelt interioer og en noe formell stemning.

Maten er ogsaa topp kvalitet. Saa topp at man kan ta seg frihet til aa ta opp kamera og fotografere en pina colada mousse dessert midt under en businesslunsj.

Ingen kommentarer: