onsdag 10. februar 2010

Grenada: Fredagsreggae i Prickly Bay

Det er ingen grunn til aa tro at det er lite som skjer paa en karibisk oey. Saerlig ikke naar man vet at man kan gaa paa live reggae paa brygga paa fredager.

The place to be paa Grenada paa fredagskvelder er nemlig Prickly Bay. Her er det en stor plass med en blanding av plasthagemoebler og trebenker. Et reggae band spiller lokal musikk fra scenen, et par danser, og mange henger rundt de to barene - en dedikert til lokaloelet Carib.

Grenada er kjent for aa ha et hoeyt antall medisinstudenter, og mange av de ser ut til aa henge paa Prickly Bay. Men stedet trekker en god blanding av folk i alle aldere - mange fra et typisk expat miljoe.

De kommer for god musikk, stemning og pizza. Prickly Bay skal faktisk ha oeyas beste pizza. Det er bare ventetiden som ikke er 'best'. Et par klaget paa at de hadde ventet en time uten aa faa bestilt.

Det gjelder aa ikke sitte aa vente paa noe som helst. Hvis man gidder aa reise seg og bestille direkte i kassen, er det fortsatt fort en times ventetid - men iallfall ikke to.

Det gjelder aa stille med god taalmodighet, kapre en plass der det blir ledig, og foelge raadene fra reggae musikken - "Brother, Dont' Give Up."

Ingen kommentarer: