torsdag 25. februar 2010

Sydney: Hotell med stil

Det er bare tull at man maa ha tre ukers ferie for aa dra til Australia. Men allikevel virker dette som det er den norske innstillingen til langveisturer.

Heldigvis kjoerer familiemedlemmene mine en litt annen stil, og henger gjerne med paa en liten Sydney-utflukt eller en langhelg i Singapore.

I gaar begynte planleggingen av Sydney-reisen, og her er listen over hoteller jeg sendte over:

Uber-fresht designhotell, som eies av gruppen som staar bak flere av de toeffe restaurantene og utestedene i byen, og ligger midt i sentrumskjernen. Baren Hemmesphere paa The Establishment er ogsaa et kult sted aa ta en drink.

Rimeligere designhotell alternativ i Darlinghurst nabolaget - et omraade som er mer kjent for et bedre utvalg av boutique hotell. Medusa, ogsaa et Mr & Mrs Smith hotell, skal fortsatt vaere bra, og mange av bildene viser et fresht basseng i bakgaarden.

Dette relativt nyoppussede boutique hotellet paa Bondi Beach skal vaere blant de beste Bondi stedene, og 16-roms hotellet er visstnok ogsaa populaert blant kjendiser paa besoek i hovedstaden.

Woolloomooloo-hotellet Blue ligger paa en pier med mange restauranter - et omraade som kan minne om Aker Brygge. Blue, et designhotell i Leading Hotels of the World kolleksjonen, er en del rimeligere enn Establishment, og hotellbaren skal ogsaa vaere et bra sted for en drink.

Fresht og sentralt eksklusivt hotell i det hyggelige omraadet The Rocks - ogsaa et jeg ville sjekket ut.

Ingen kommentarer: