mandag 1. februar 2010

Grenada: Solnedgang med Shadowfax


Da vi satt og dinglet bena over kanten av catamaranbaaten Shadowfax paa fredag var oekonomisjefen unaturlig opptatt av aa holde fast paa eiendelene sine. Jeg hadde litt vanskelig for aa se at en snusboks kunne vaere saa hellig, men denne kvelden virket det som lommen var viktigere enn det aa kunne holde armen rundt reisefoelget. Heldigvis viste det seg at lommeinnholdet var en hel del mer romantisk enn en snusboks.

Hele Shadowfax opplevelsen var faktisk veldig romantisk, og i foelge ryktene er dette den beste - og mest serioese - catamaranen man kan dra paa tur med paa Grenada. Mannen bak Shadowfax, Pierre, valgte aa kansellere snorkelturer, som de ogsaa tilbyr, denne uken grunnet daarlig sikt mens andre turoperatoerer kjoerte paa som vanlig og ga uttrykk for at de var mindre opptatt av misfornoeyde turister.

Men for oss var det solnedgangscruise som gjaldt. Vi ble plukket opp kl 4.15 og turen startet i St George's Harbour kl 4.30. Mens vi seilte rundt i to timer langs soerkysten av oeya, den karibiske hav siden, ble vi servert oel og kanapeer. Det store hoeydepunktet var allikevel naar solen begynte aa gaa ned. Da spratt de champagnen, og serveringsdamen hadde en unaturlig bra evne til aa fylle opp glass med bobler mens boelgene foek rundt oss. Dette var vel verdt kuvert prisen paa 40 dollar.

Ingen kommentarer: