tirsdag 2. februar 2010

Grenada: Den beste stranden for matelskere




Det er en haug av lekre strender paa Grenada, og soer for St George's ligger flere av de flotteste. Grand Anse Beach er en super lang, hvit strand med flere luksus hoteller, men ofte en del store boelger, og Mourne Rouge er et mindre alternativ for de som er paa jakt etter roligere svoemmeforhold. Men den beste stranden for matelskere er Portico Beach.

Eksklusive Laluna hotell og idylliske Beach House Restaurant deler Portico Beach. Den perfekte dagen begynner med lunsj paa Laluna, etterfulgt av litt soling og solnedgangs drinker i det Bali-inspirerte baromraadet med madrass-sofaer, og deretter middag paa The Beach House (se Grenada: De beste reisetipsene)

Den italienske restauranten paa Laluna hotell ligger paa stranden, og maten er blant den beste paa oeya. Til lunsj kan man velge alt fra enkle strandretter som pizza og grillet kylling til mer avansert sjoemat. Restaurantgjester kan ogsaa benytte seg av hotellets svoemmebasseng, som ligger helt oppi sanden, men man skal egentlig ikke legge seg paa de faa solsengene paa plattingen.

Dette er allikevel et ideelt sted aa dra hvis man er innom oeya med cruise eller bare er paa jakt etter litt variasjon. I baren ligger det ogsaa flere store hotellboeker som Caribbean Escapes og Quintessentially - eksklusive hotellsamlinger som begge inkluderer Laluna hotell.

Og stedet fortjener absolutt sin plass i disse samlingene. Hvis man planlegger bryllupsreise til Grenada, er nok ikke Laluna noe daarlig valg.


1 kommentar:

Unknown sa...

Vi var på Grenada bare et døgn (etter 8 døgn på seilbåt - topp!) og lot oss lokke til tilsynelatende fornemme Restaurant Olivier på Spice Island Beach Restort (som fremstiller seg som et av de flotteste hoteller i hele Caribbean.) Pent og pyntelig var det, men rådyrt og overhode ikke verdt pengene. Og snittalder på gjestene på 70+.... TN