tirsdag 9. februar 2010

London: Planlegg bryllup i storbyen

Oekonomisjefen begynner aa bli stresset for bryllupsplanleggingen. Men han har ingen grunn til aa bekymre seg for jeg har staalkontroll. Iallfall naar det gjelder brudearrangementer i London.

London er det perfekte stedet for en bride-to-be. Det er en haug av spennende, champagne-relaterte messer og spesielle dager man kan delta paa.

Her er en kjapp oversikt for de neste maanedene for alle som planlegger bryllup og har tenkt seg en tur over dammen:

12-14 februar
To ganger i aaret samles brudekjoledesignere, eksklusive reisebyraaer, og alle andre som satser paa high-end brylluper, i messehallen i Battersea Park.

12-21 februar
Valentine's Special Offer paa brudekjoler paa Harrods. Bestill time paa nettet.

17 februar
Gullsmeden Ernest Jones inviterer bruder til sin filial paa kjoepesenteret Westfield i London til en kveld med smykkedesign, 10% avslag, cupcakes, champagne og premier.

19-21 februar
Englands stoerste bryllupsmesse med over 250 utstillere er i Kensington Olympia, en gigantisk messehall, neste helg. VIP billettene inkluderer bobler, goody bags og VIP seter paa catwalk showet.

28 februar
Femti heldige brides-to-be blir invitert ut til Hanbury Manor, en time utenfor London, for en intim bryllupsmesse med personlig service. Billettene er gratis, og brudene kan ta med seg en gjest hver.

11 mars
Jo Malone Reader Event with Brides
Londons eksklusive duftmerke Jo Malone inviterer til en brudekveld i Sloane Street filialen. Spesialister hjelper bruder aa sette sammen en duft til bryllupet mens gjestene drikker champagne, spiser kanapeer og ser paa vintage kjoler, som ogsaa vises i lokalet. Ring 0870 950 2678 for aa bestille billetter.

18 mars
Bryllupsreisespesialist Turquoise tilbyr 25% rabatt paa reiser som bestilles 18 mars paa brudearrangementet med Brides Magazine. Bruder inviteres til en kveld med bryllupsreise planlegging, champagne, kanapeer, Bliss manikyrer og Heidi Klein bikini tilbud paa Haymarket Hotel.

28 mars
Wedding Magazine reklamerer for en mindre messe-opplevelse paa Claridge's Hotel i Mayfair hvor utstillerne er mer eksklusive - utvalgte sko, kjoler, fotografer og blomster.


Ingen kommentarer: