mandag 15. februar 2010

London: En kveld paa Harvey Nics

Noen av varehusene i London har en spesiell magneteffekt. En saann effekt som gjoer at man plutselig tar seg selv i aa rusle rundt mellom klesrekkene etter jobben.

I dag var det Harvey Nichols i Knightsbridge som 'tok meg'.

Harvey Nichols er et av de mest eksklusive varehusene i byen, og det er mye mer behagelig aa handle her enn paa de mer turistifiserte varehusene Selfridges og Harrods. Mange av merkene er de samme alle tre stedene, men Harvey Nichols er den eneste som er relativt sivilisert - selv en loerdag formiddag midt i januarsalget.

Varehuset har ogsaa nylig lansert en ny etasje med trendye dameklaer. Merker som Dsquared har naa flyttet fra tredje etasje og opp til den nye fjerde etasjen, mens de hakket rimeligere merkene, som Reiss og Whistles, er igjen i tredje etasje. I tredje etasje er det ogsaa laget plass til nye merker som franske Zadig & Voltaire.

Men det er ikke bare klesshopping som gjoer at det er verdt aa ta turen til Harvey Nics. Ekspressheisen til femte etasje er ogsaa et bra alternativ for en sommerlunsj i solen paa terrassen, en scones og latte i bardisken paa Daylesford Organic, litt sushi paa rullebaand paa Yo! eller bare et glass champagne i den nyoppussede boblebaren.

Det er all grunn til aa ta seg tid til aa feire siste innkjoep.

En Asahi og noen smaabrett med makiruller var iallfall akkurat det jeg trengte i dag etter aa ha dratt kortet og faatt med et gratis lommespeil paa kjoepet. Snakk om aa tjene penger.

Ingen kommentarer: