fredag 20. mars 2009

New York: Yes, we can!


Times Square i New York er kanskje masete - men det er ogsaa noe utrolig sjarmerende med energien her. Og den energien er ikke noedvendigs best-opplevd paa en flere-etasjers kjederestaurant. Mine to Times Square og omegn favoritter er alt annent enn en Olive Garden eller Planet Hollywood (som kanskje er bedre valg for barnefamilier). 

Rett oppi veien paa 53 Street mellom 7 og 6 Avenue ligger kjendiskokk Bobby Flays restaurant Bar Americain. Dette er det perfekte stedet for en bardisk-middag tatt paa sparket eller bare rett og slett en noeye planlagt biff-utflukt. Med aapent kjoekken og utrolig hyggelige ansatte - en gang kom de med flere complimentary smakebiter paa forrettene fordi vi insisterte paa at vi ikke orket en forrett foer biffen - er dette Midtown stedet ofte full-booket. Hvis man kommer foer et teater, for eksempel, virker det allikevel som det er mulig aa faa presset seg inn paa listen. 

En annen mulighet - saerlig for Sushi-elskere - er Blue Fin paa W Hotel paa Times Square. Denne trendye baren og restauranten foeles absolutt ikke som en turist-felle til tross for at den ligger midt i smoeroeyet. Saa kan vi finne noe mer enn respektabelt spisested paa Times Square? Yes, we can. 

Ingen kommentarer: