tirsdag 31. mars 2009

Oslo paa 48 timer

2 x Gabels
2 x Olivia
1 x Boelgen & Moi 
1 x Kaffebrenneriet

Det er noe veldig sjarmerende med vintersol i Oslo. Det er faktisk til tider fortsatt mulig aa kapre et utebord paa kafe hvis solen stikker frem i mars. I helgen begynte bordene aa fylle seg opp paa plattingen paa Gabels paa Frogner, uteomraadet til Olivia i Hegdehaugsveien og Kaffebrenneriet ved Briskeby. 

Men det som begynner aa bli mer spennende i Oslo er de nye konsept kafeene med en miks av interioer, klaer og spisemuligheter. Denne helgen var foerste gang jeg oppdaget at trenden begynner aa slaa an i Norge. Folk begynner naa aa snakke om Bolivar Cafe & Interioer i Bogstadveien og By Ti Mo i Niels Juls Gate, som aapnet i februar. 

Uansett, 48 timer i Oslo er ikke det samme uten en avsluttende soendagsbrunsj paa Boelgen & Moi. Det er kanskje ikke mulig aa gaa hit uten aa treffe hele resten av byen - men det gjoer ikke det hjemmelagde broedet og laksen noe mindre spesiell. Denne soendagen var det til og med en del som flesket til med utebrunsj og det fantes antageligvis ikke noe bedre sted aa feire aarets foerste 'sommerdag'.

1 kommentar:

dfhdfjiop23 sa...

Imagine an auditory oasis where your hearing is nurtured and understood. At webpage, discover a haven of resources, from innovative treatments to expert advice. Ready to embark on your hearing wellness journey? Check it out and embrace the soundscape of life.