lørdag 9. juli 2011

England: Bilferie i Wales

Bagasjerommet er fyllt opp med rammer og fotografier. I forsetet ligger det en pose med danske klaer. Kameraet er fullt av bilder av walisiske menn med hjelm og olabiler.

Det hele et resultat av en deilig helg paa 'hytta'.

Vi er tilbake paa boutique hotellet Holm House i rolige Penarth i Wales. Dette er favoritthotellet vaart, og vi reiser hit naa og da for aa slappe av med god mat og landliv.

Det tar bare rundt tre timer i bil fra sentrale London, selv med trafikk ut av byen, og det er en genial helgedestinasjon.

Paa lørdagen pleier vi aa ta turen til Cowbridge, et koselig tettsted en halv time unna.

Vi tar av taket paa bilen, setter inn GPS'n paa korteste rute forbi St Mary's Church, og mens økonomisjefen oier seg over at "det burde vaert enveis kjøring" mens han rygger 100 meter gjennom jordene for aa slippe frem en annen bil, sitter jeg i passasjersetet og trekker inn frisk luft.

Vi har to faste stopp i byen - dameklesbutikken L'Armoire og interiørbutikken No 81 Interiors. Naa er det ikke lenger bare Susan som driver Holm House som kjenner oss igjen i Wales, men ogsaa Melissa fra L'Armoire og Andrew fra No 81 Interiors.

Etter dagens countryside shoppingrunde, suste vi tilbake til Holm House for smaaretter og øl paa terrassen i solsteken. Det var fullt av mennesker paa andre siden av hagen, saa istedet for aa hoppe i hotellbassenget ble vi lurt rundt hekken hvor vi fant Penarth Festival og det lokale olabilracet.

Naa er det bare aa glede seg til nok en fem-retters. Oekonomisjefen sier han nesten ikke kan vente.

Maten i restauranten paa Holm House har alltid vaert en viktig grunn for at vi fortsetter aa dra tilbake hit, og i gaar fant vi ut at det kom en ny kokk hit i april, som tidligere har jobbet paa Peninsula i Beverly Hills.

Jeg likte gaarsdagens dessert saa godt at jeg har spist en ny porsjon til mellommaaltid naa - og det til tross for at jeg egentlig ikke er noe dessertmenneske.

Ingen kommentarer: