søndag 10. juli 2011

Napa Valley: Finn drømmehotellet for vinsmakingsferien

"Vi er paa hotellet i Napa - kunne blitt her en uke! Fantastisk sted! Fikk Tory Burch støvler paa 70% i hotellbutikken."

Det var meldingen jeg sendte hjem etter vi ankom The Carneros Inn i Napa-omraadet i California i paasken.

Vi valgte aa bo paa The Carneros Inn etter jeg fant hotellet paa listen over de 10 beste Tablet  hotellene i verden kaaret av Tablets egne ansatte. De ansatte der viste seg aa ha bra smak.

Dette stedet minnet oss litt om Englands Daylesford Organic - bare her med en flott hotelldel.

The Carneros Inn er utrolig stilig, men ogsaa sjarmerende. Det er friske farger, masse blomster, og man faar følelsen av at man sjekker inn i Portveien 2.


Hvert rom er som et lite hus med egen bakhage med varmeovner og planter. De smaa hyttene, alle med rosa, gul, blaa eller grønnmalt dør, har utedusj, store bad og moderne interiør.

Det aller beste er allikevel felles fasilitetene. Det store omraadet til Carneros Inn har baade barnebasseng og voksenbasseng. Voksenbassenget ligger utrolig lekkert til med utsikt over grønne sletter. Det er ogsaa ved dette bassenget man finner den ene hotellrestauranten og baren med uteservering, hotellspaen og den seriøst tøffe, lille hotellbutikken.

The Carneros Inn imponerte paa alle maater. Hotellgymmen er en av de faa jeg har sett med pilatesapperater, og hotellconciergen skaffet oss bord paa The French Laundry (vi kontaktet dem flere maaneder før ankomst).

Vi fikk ogsaa hjelp av conciergen til aa legge opp en rute gjennom Napa Valley. De booket oss inn paa privat vinsmaking paa Beringer, og vi ble utstyrt med hotellets eget kart over dalen, som gjorde det lett aa finne frem til attraksjonene.

Det søte postkontoret paa omraadet gjorde det umulig aa ikke skrive hjem om dette stedet. Det er ikke ofte man faar sende kort med poststempel med samme navn som et hotell.

Hvis vi hadde bodd i San Franscisco, ville det absolutt fristet med hyppige helgeturer til The Carneros Inn.

Ingen kommentarer: