mandag 18. juli 2011

Los Angeles: Se de beste kjendishusene

Det aa vaere reisesjef er ikke alltid like lett. Saerlig ikke naar økonomisjefen nekter aa delta paa aktivitetene som blir foreslaatt.

Sighseeingtur i Beverly Hills rundt mellom kjendishusene var ikke aktuelt for ham. Det var visst altfor pinlig. Der gikk grensen.

Men privat sightseeing er noe helt annent. Det er faktisk helt akseptert aa sitte i en sort SUV med sotete vinduer, utstyrt med en iPad med bildevisning, snacks og drikke i baksetet og en egen skuespillerguide som sjaafør. Da er man helt innafor.

David fra Glitterati Tours kom og hentet oss kl 10.00 om morgenen. Vi kunne velge aa se akkurat det vi ville i Los Angeles i de to neste timene. Etter en to sekunders briefing om at vi ville se hus, hus og hus, bar det av gaarde opp i Hollywood Hills til the Birds, og senere til Beverly Hills omraadet. Vi saa husene til Ashton Kutcher, Halle Berry, The Osbournes, The Beckhams, Tom og Katie Cruise, Jennifer Aniston, Rod Stewart, Courtney Cox og en haug av andre kjendiser.

For $139 dollar i timen uten tips kunne vi gumle rød godterier mens vi rullet ned vinduet og klipset den ene mer imponerende eiendommen etter den andre. Det eneste dumme var at vi saa saa mange hus at vi ikke husker hvem som eide alle. Neste gang skal jeg sitte klar med penn og papir og numerere bildene.

Noen steder møtte vi ogsaa paa celebrity homes sighsteeingbussene, men det virket som vi saa utrolig mye mer med David. Vi kom inn i masse smaaveier og kunne stille en haug av dumme spørsmaal - alt uten aa bli pinlig berørt.

Da David ogsaa trakk opp iPad'n sin og viste interiørbilder og flyfoto som de hadde samlet fra husene vi saa, fikk vi nok en gang bekreftet at dette var en grusomt sivilisert maate aa se kjendishus paa.

Ingen kommentarer: