lørdag 26. mars 2011

Seychellene: Flyplasslounge for alle

Tre store landskilpadder holder til paa Sainte-Anne
- Nei, dette var bra altsaa

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det naa. Jeg er nemlig ganske fornoeyd med meg selv. Vi sitter og drikker champagne i Salon Vallee de Mai loungen paa flyplassen paa Seychellene bare fordi jeg greide aa overtale oekonomisjefen.

Vi hadde akkurat lest en artikkel i maanedens utgave av The Sunday Times Travel om aa upgrade reisen, og mange av tipsene gikk ut paa aa betale litt ekstra for noe som vanligvis ville vaert inkludert i en business class reise.

Vi flyr oekonomi med Air Seychelles, og hadde staatt ute i varmen og ventet 40 minutter for aa sjekke inn. Da vi kom inn fant vi en liten kafe i et hjoerne av avgangshallen hvor vi kunne kapre et bord for de neste to timene foer flyet skulle gaa.

Men jeg gikk innom loungen for aa sjekke om Priority Pass kortet vaart hadde funket der. Det gjorde det ikke, men vi kunne betale 35 euro per person for aa bruke loungen. Oekonomisjefen var skeptisk, og var ikke helt med paa mitt argument om at vi hadde tatt ut euroene fra foer, saa vi kunne liksaa godt bruke de naa. Heldigvis fikk jeg han til aa gaa opp og se, og han kom tilbake med et stort smil.

Vi smaaloep opp trappen til loungen, og har naa hevet innpaa med noe av turens beste mat - pizzastykker og ost og kjeks. Kvalitetslektyre fra magasinhyllen ligger paa bordet foran oss, og wifi passordene er satt opp.

Jeg maa nesten si det igjen. Nei, dette var bra altsaa.

Ingen kommentarer: