mandag 21. mars 2011

Seychellene: Fakta om prising

- Kanskje vi boer skrive neste innlegg sammen?

Oekonomisjefen foeler han ogsaa burde vaere med aa skrive om Seychellene. Mye av det vi har snakket om siden vi kom ned hit paa loerdag er nemlig relatert til hans ansvarsomraade - pengebruk.

Vi er en uke paa Sainte Anne Resort & Spa, en bryllupsferie jeg vant i en loddtrekning paa et brudeshow i London. Foer vi reiste endte vi opp med aa lese mye paa TripAdvisor hvor gjester legger ut sine meninger. Ikke alle kommentarene var like bra om dette egentlig luksushotellet, og det folk stort sett kritiserte dem for var prisene.

Vi ble saa engstelige for hvor ille det skulle bli at vi for foerste gang ever dro med oss en ekstra champis paa tax free shoppingen paa flyplassen. Vi var klare for aa kose oss, og regnet med aa maatte hoste opp en tusenlapp for hver vinflaske til middagen. Men i realiteten viste prisene seg aa ligge paa nivaa med en mugge husetsvin paa Pizza Da Mimmo paa Frogner.

Vi stusser litt over hva folk synes er ekstremt dyrt. Det stakkars hotellet har ogsaa faatt kommentarer om overpriset oel - under 40kr for en flaske - og overpriset spa - rundt 300kr for en manikyr og rundt 800kr for en times massasje.

Seychellene er et lite land, og maa importere de fleste varer, saa man boer ikke bli overrasket over slike hotellpriser. Da vi var paa Maldivene i september var prisene paa noeyaktig samme nivaa, og jeg tror det er relativt representativt for hotell i det indiske hav.

Vi klager ikke iallfall. Oekonomisjefen er mer enn fornoeyd. Han synes massasjen praktisk talt var et kupp, og jeg har naa maattet bruke energien paa aa snakke han ut av aa gaa dit hver dag.








Ingen kommentarer: