lørdag 5. juni 2010

Wales: Stilig boutique hotell






- Skal vi kjoere en tur til den hyggelige, lille byen?

- Den byen der alle tar selvmord?

Oekonomisjefen er forvirret. Vi er tilbake i Wales og har noe ulike minner fra forrige utflukt. Oekonomisjefen husker South End, stedet som media kaller 'suicide capital of Britain'. Jeg husker Cowbridge et sjarmerende tettsted som regnes som Wales sitt svar paa Bond Street.

Det er nemlig en grunn til at vi er tilbake i Wales. Vi er tilbake paa et utrolig koselig hotell like utenfor hovedstaden Cardiff. Holm House, et Mr & Mrs Smith boutique hotell med 12 rom, er en genial base for aa utforske Vale of Glamorgan, et omraade i Wales som er kjent for klipper og fin kystlinje.

Men egentlig er det ingen grunn til aa forlate hotellet. Rommene er super freshe. Saa freshe at man gjerne tar noen ekstra bilder for interioerinspirasjon for sitt eget hjem.

Det beste er allikevel at romprisene kan inkludere frokost, afternoon tea, champagne og kanapeer og en nydelig fire-retters middag. (Det var her jeg gulpet opp min foerste oesters for to aar siden.)

Gjennom Mr & Mrs Smith kan man ogsaa faa 5% avslag i hotellets spa, og ellers kan man benytte seg av et mini-treningsrom eller slappe av ved et hydrotherapy basseng med vinduer ut mot den store bakgaarden med sjoeutsikt.

Akkurat naa slapper jeg av med en oel i solen i denne bakgaarden. Neste stopp paa programmet er et bad og et glass champis. London-stress hva er det?




Ingen kommentarer: