onsdag 16. juni 2010

Koebenhavn: Trendye restauranter



Jeg er ikke overbevist om at Koebenhavn er noe riktig gourmetdestinasjon. Det er mer kulhetsfaktoren danskene kan leve lenge paa. De kan design.

Det er akkurat det som gjoer det verdt aa sjekke ut stedene til restaurantgruppen Cofoco. Cofoco har syv restauranter i ulike deler av Koebenhavn. Hvis man ser paa nettsiden, kan det friste aa gaa paa alle. Interioeret ser uber-toeft ut, og flere av restaurantene er veldig rimelige til aa vaere i Skandinavia.

Det er et typisk ungt konsept. Selv vannflaskene er litt edgy. Gruppen gir penger til Roede Kors for hver flaske de selger.

Det eneste problemet er at Koebenhavn virker ikke akkurat stappfullt paa hverdager. Det gjoer ogsaa at selv steder som har en hoey kulhetsfaktor ikke noedvendigvis naermer seg full booket.

Vi testet ut Cofocos gastropub Public House (se bildene) en mandagskveld. Denne ligger midt i sentrum, men var fortsatt halvtom. Stedet er absolutt kult og maten er britisk-inspirert. Neste gang ville jeg allikevel proevd en av de andre Cofoco restaurantene - vennegjengen melder om at Scarpetta er en sikker vinner.



Ingen kommentarer: