søndag 18. april 2010

Tokyo: Brunsj paa New York Grill





Det er sjelden man skriver under paa en brunsjregning for en person paa over 10,000. Heldigvis er det i yen.

Weekend brunsj paa New York Grill
i 52 etasje paa Park Hyatt i Tokyo er noe helt for seg selv. Det er praktisk talt en kjent turistattraksjon - men en attraksjon som trekker minst like mange lokale.

Det er antageligvis ingen bedre maate aa starte dagen paa i storbyen. Det er akkurat som man faar like mye igjen sightseeing-messig for aa sitte aa nyte et fancy maaltid med sprudle vin og se utover byen, som det man ville faatt av aa fyke rundt med en guide.

Den eneste forskjellen er at denne sightseeingen kan man ikke ta paa sparket. Det gjelder aa bestille bord i forveien - gjerne til rundt kl 12.00 naar restauranten fylles opp av pentkledde mennesker.

Menyen (6600 yen) bestaar av et glass med sparkling vin, forretts buffet, en hovedrett, dessert buffet og te eller kaffe. Etter hovedretten kan man flytte inn i et eget lounge omraadet med pianospill og fortsatt like fin utsikt.

Det eneste negative er kanskje at Park Hyatt ligger litt for seg selv i et typisk business distrikt. Men man er bare en kort drosjetur fra Harajuku stasjon, et bra sted aa starte ettermiddagens shoppingprogram.

Ingen kommentarer: