mandag 26. april 2010

Singapore: Frokost hos Jones the Grocer



I London sies det at castingbyraaer paa jakt etter unge jenter ofte henger rundt inngangen til klesbutikken Topshop i Oxford Street.

I Singapore finner man de heller snikende rundt Jones the Grocer i Dempsey Road. Men her for aa plukke ut unge par.

Det ble fort tydelig at vi kunne hatt en stormende fremtid som reklamefilmskuespillere i oesten. Det synes iallfall oekonomisjefen det virket som da vi ble stoppet utenfor Jones the Grocer paa Dempsey Hill paa soendag.

Men det er ikke tilfeldig at det er akkurat utenfor Jones the Grocer castingbyraaene henger. Det burde vaere mer enn nok av lingnende par som tar en soendagstur innom denne uber-freshe australske delikatessen og restauranten.

I et varehus-aktig lokalet paa fasjonable Dempsey Hill kan man nemlig sitte og spise frokost og enkle lunsjer midt mellom en haug av butikkens egne pent-innpakkede varer. Det er et vindu inn til kjoekkenet, olivenbar og eget osterom. Rundt huset er det en smal terrasse med uteservering og et sofa-hjoerne hvor folk slapper av med aviser og kaffe. Hele konseptet kan minne om Daylesford Organic, en typisk favoritt i London.

Og etter aa ha funnet Jones the Grocer i Singapore er det ikke bare oekonomisjefen som sier: "Det hadde vaert digg aa bo her, da." Jeg kunne ogsaa sett for meg aa henge paa Jones the Grocer hver helg.

Ingen kommentarer: