tirsdag 27. april 2010

Singapore: Shopping i Holland Village



Naa sitter jeg med vaate sokker og broedposer over foettene. Det er det de kaller Miracle Feet i Singapore.

Etter en ettermiddag i Holland Village i Singapore fikk vi fylt opp bagasjen med flere lokale kupp. Blant annent en pose med masker for ansikt og foetter.

Det var lett aa bli revet med i Holland Village. Det er egentlig ikke saa fryktelig mye der. Det er bare et typisk expat omraade nord-vest for sentrum, og det som er noe aa se er egentlig bare et lite kvartal med et par butikker, noen gatebarer og en populaer pommes frites restaurant - Everything with Fries.

Men naar man faar taxi-turer til gi-bort-pris trengs det ikke mer enn en bra butikk. Den butikken er Antipodean i andre etasje over Harry's Bar i Lorong Mambong. Antipodean selger dameklaer, kule smykker og accessories og noen barneklaer. Det meste er fra Australia, men de har ogsaa noe lokalt. 'Made in Singapore' merkelappen var iallfall det som gjorde det for meg.

Naar man har faatt i gang shoppingen paa Antipodean, er det ogsaa kjekt aa kunne ta ei lita kosmetikk-runde. Den asiatiske kosmetikkjeden Sasa har alt av ansiktsmasker og staesj. Akkurat det man trenger foer man setter seg ned med en ettermiddags oel paa Harrys, eller senere paa kvelden paa IndoChine baren litt lengre oppi veien.


Ingen kommentarer: