søndag 7. mars 2010

St Anton: Hotell for en langhelg



Hvis man er vant til aa bestille storbyferier og plutselig planlegger en langhelg i alpene, skjoenner man fort at man maa skifte strategi.

Alt som heter online booking funker daarlig. Det er ikke alltid nok aa vaere tidlig ute. Noen steder skal man helst vaere stamgjest, sjekke inn paa spesielle ukedager og betale for et syv-dagers opphold.

Den sjarmerende, og passe store, alpebyen St Anton er ett av de stedene man maa vaere forberedt paa aa slite med hotellbestillinger. Det loenner seg aa bestille vinterferien like etter sommerferien, og det er fort lite aa velge mellom hvis man ikke vil bestille en syv-dagers ferie fra en loerdag til en loerdag.

Vi endte opp med aa bo paa et veldig enkelt hotell, og forventningene var saa lave at vi ble glad bare da vi saa det var toalett og dusj paa rommet.

Men det tok ikke lang tid foer vi skjoente at det lille familiehotellet, Fallesin garni, var et genialt alternativ for en langhelg i St Anton. Rommet saa utrolig rent ut, og vaskedamen var en ringrev i rydding. Til frokost kunne man kose seg med varm kakao og ferske rundstykker fra et lokalt bakeri. Beliggenheten var ogsaa helt akseptabel. Hotellet ligger rett nedenfor gaagaten, og det er bare et par minutter aa gaa opp til skiheisen og restaurantene i handlegaten.

Fallesin har ikke noe basseng eller spaavdeling, som noen av de dyrere hotellene har, men hvis man er et par dager i alpene for aa staa paa ski er det ikke akkurat massasjemenyen man er mest opptatt av.

I dette tilfelle er jeg enig med Rema 1000: Det enkle er ofte det beste.

Fallesin Garni
Dorfstrasse 69
A-6580 St Anton am Arlberg
Tirol, Austria
www.fallesin.com
fallesin@a1.net
Tel: +43(0) 5446 2517

Ingen kommentarer: