lørdag 20. mars 2010

New York: Nye hotell med stil

Det er et lite prosjekt det aa bestille hotellrom. Saerlig naar det er saa mange steder man har lyst til aa bo. Det er akkurat det som er problemet i New York. Det er nesten for mange kule steder for de som er paa jakt etter trendye hotell, gjerne med en toeff bar eller restaurant i en praktisk, men populaer beliggenhet.

Det er faktisk flere slike hotell aa velge mellom selv om man bare ser paa nye aapninger. I april aapner Trump Soho, et nytt designhotell i byens hyggeligste shoppingomraade, og W New York Downtown skal visstnok aapne i mai. En annen nykommer er Grand Street i Soho, men dette hotellet er det fortsatt begrenset informasjon om.

Ellers er det mye snakk om flere relativt nyaapnede hotell. Crosby Street Hotel, den britiske Firmdale hotellgruppens foerste hotell i byen, har tatt opp konkurransen med Mercer og Soho Grand i Soho. I kunstomraadet Chelsea er Ace Hotel en ganske ny og mye rimeligere favoritt, som ogsaa har en veldig populaer bar.

Men den baren og restauranten som har blitt mest populaer er nye Standard Grill paa The Standard i Meatpacking, et omraade som er spesielt bra for restauranter og uteliv.

Ingen kommentarer: