søndag 28. mars 2010

Miami: Soendagsbrunsj paa South Beach

I dag vaaknet jeg til en telefon fra Miami.

-Hvor kan vi spise frokost paa South Beach?

South Beach i Miami er the place to be. Det er her mange av de toeffe hotellene ligger, og det er her det er feststemning hele dagen. Selv til frokost.

Lounge strandkonsept stedet Nikki Beach, som er kjent for hoey party-faktor, serverer soendagsbrunsj mellom kl 11.00 og 16.00 paa South Beach. Men dette er kanskje ikke helt stedet aa sende en gruppe jet lagged 50-somethings.

Da er det bedre aa satse paa noen av de kule hotellene. I Miami er det nemlig paa hotellene det skjer. De store kjente langs stripen er hoteller som Delano og Shore Club, begge Morgans hotell, og The Setai. Mer nylig har ogsaa W og Gansevoort aapnet her.

Men Delano boer fortsatt vaere et trygt valg. Da oeknomosjefen bodde her for noen aar siden og kom rullende inn paa rollerblades i lobbyen, styrtet en ansatt til med en flaske Voss vann.

Hvis de kjoerer samme stil til soendagsbrunsj, boer nettanmeldingene stemme. Soendagsbrunsjen paa hotellrestauranten Blue Door (kl 10.30-kl 14.30) skal vaere topp, og utsikten upaaklagelig.

Ingen kommentarer: