tirsdag 29. september 2009

Sydney: Alt paa ett sted



Midt i handlegaten George Street i Sydney ligger det som maa vaere ett av de feteste og hippeste underholdnings-kompleksene i verden. The Ivy overgaar alle forventninger. 

Det er her de som ser litt kjipt kledd ut fort kan foele seg litt feil-plassert. Men de som har staalkontroll paa siste nytt, virkelig foeler seg hjemme.

The Ivy, del av Merivale-gruppen som eier flere av de toeffe stedene i byen, er et stort kompleks med mange barer og restauranter fordelt over flere etasjer i et uber-kult bygg rett av George Street. Dette er stedet aa dra for alle som er paa jakt etter kule restauranter og barer i Sydney. 

Trikset er aa finne en lur maate aa slippe koeene. Utenfor inngangen staar det nemlig en rekke vakter og krysser av paa gjestelister. 

Conciergen paa InterContinental fikset oss bord paa den italienske Ivy-restauranten Uccello, hvor han hevdet han kjente kokken, og Uccello servitoeren fikset oss videre inn paa baren Pool Club. Moderne Uccello (se bildet) har aapent kjoekken, hvitt interioer og balkong med aapne vinduer ut mot Pool Club. 

Pool Club, hvor det ikke er lov til aa ta bilder, minner om en typisk hip Miami South Beach-klubb. Midt i det stort sett tak-loese 'lokalet' er det et basseng med en gigantisk flytende svane, og rundt bassenget er det sofaer og strand-stil 'cabanas' - alt i gult, hvitt og beige farger. 

Noen hevder at toppen av lykken er aa nyte en oel paa et svaberg i Oslo-fjorden, men jeg toerr paasta at det aa nyte en Pina Colada med svanen paa Pool Club i Sydney boer vaere up there. 

Ingen kommentarer: