onsdag 16. september 2009

Hong Kong: En hotell-liste som bare blir lengre

Vi ender ofte opp med aa betale rundt 5-10% 'for mye' for flybillettene vi bestiller. Det er nemlig alltid det samme. Min bedre halvdel, oekonomisjefen, har flybillett-beslutningsvegring. 

Innen oekonomisjefen har bestemt seg har prisen stort sett gaatt opp. Det kan vaere snakk om mindre enn ett doegn, men problemet med flybilletter er at det nytter ikke aa vente. Det loenner seg som oftest aa bestille de asap.

Men naar det kommer til hotell er det jeg som har beslutningsvegring. Etter mange timer med internett-soek og en rekke turer innom reisebok-avdelingen paa Waterstones i Piccadilly Road, er det ikke lett aa kutte ned den endelige listen.

Akkurat naa er det faktisk det motsatte som skjer med Hong Kong listen for november. Det kommer stadig flere nykommere paa post-it lappene mine. Her er de siste favorittene:

Fem-stjerners TripAdvisor-vinner
De beste kritikkene, beliggenhet naer de stoerste designer-butikkene og eneste Leading Hotels of the World hotell i Hong Kong.
Pris-eksempel: 126 pund per natt per rom

Kritiker-rost boutique hotell
Livlig Causeway Bay beliggenhet, paa TripAdvisors topp 10 liste og stilig interioer. 
Pris-eksempel: 97 pund per natt per rom

Design nygkommer med aapningstilbud
Eiendomsgruppen Swires foerste uber-trendy, sentrale Hong Kong Island hotell som aapner i Oktober med 2 for 1 salg i 90 dager.
Pris-eksempel: 210 pund per natt per rom eller 265 pund for to netter 

Unaturlig billig med bra kritikker
Moderne, fargerikt 'jobb'-hotell som aapnet i desember 2008 og har siden hatt fornoeyde TripAdvisor-gjester. 
Pris-eksempel: 65 pund per natt per rom


Ingen kommentarer: